Pakej 5: Hipnosis Magnet Wang

MEMBONGKAR RAHSIA MAGNET WANG

(Jadikan diri anda Magnet Wang)

Wang Menurut Kamus Dewan ialah sejenis alat penukaran yang mempunyai harga atau nilai tertentu dan di akui sah. Pada zaman sekarang ini wang merupakan keperluan yang amat sangat. Akibatnya pasti ramai yang mengalami masalah kewangan. Anda mungkin mengalami masalah berikut:

Wang tidak cukup untuk bayar hutang?

Wang tidak cukup untuk keperluan harian?

Wang tidak cukup untuk bayar sewa rumah?

Wang tidak cukup untuk beli rumah?

Wang tidak cukup untuk berikan kepada ibubapa?

Bukan masalah diatas sahaja, pelbagai masalah yang lebih teruk lagi akan timbul sekiranya masalah kewangan membelengu diri anda.

Dan pelbagai lagi..

Saya nak berikan anda penyelesaian yang mudah dan senang untuk anda supaya mudah untuk menarik wang kepada anda. InsyaAllah memberikan kemudahan untuk anda menyelesaikan segala permasalahan anda diatas.

MEMPERKENALKAN

AUDIO HIPNOSIS MAGNET WANG

Ia adalah dalam bentuk audio yang mudah digunakan (boleh disimpan di komputer, telefon bimbit, mp3 player, I-pod, I-Phone, I-pad dan sebagainya)

Apakah dia HIPNOSIS ini?

Hipnosis adalah teknik mind programming dgn menggunakan minda bawah sedar. Minda kita telah diprogram sejak kecil daripada persekitaran termasuklah keluarga, jiran, rakan, saudara-mara dan keadaan sekeliling.

Contoh: ramai orang kata “susah nak kaya”. Ayat ini telah masuk ke dalam minda dan menyebabkan anda tidak nampak bagaimana nak kaya. Jadi, audio hipnosis ini yang mengandungi saranan-saranan positif, direka khas untuk membuang kepercayaan lama yg negatif, dan dimasukkan dengan kepercayaan positif yg baru.

Menurut kajian yang telah terbukti, apabila minda menerima saranan selama 21 hari berturut-turut, ia akan jadi habit (tabiat) baru. Lantas minda mencari jalan untuk mendapatkan seperti apa yg disarankan. Secara automatik, pemikiran dan kepercayaan lama yang negatif dapat dibuang. Jadi, kesannya adalah akan nampak banyak peluang-peluang kekayaan di depan mata dan di sekeliling kita. Dan sudah tentu kita perlu bertindak, barulah ada hasilnya…

Cara penggunaannya mudah sahaja…setiap audio hipnosis perlu didengari setiap hari selama 30 hari berturut-turut. Penerangan secara detail tentang penggunaan hipnosis ini ada disediakan dalam Ebook Panduan Hipnosis.

Di antara kelebihan hipnosis Magnet Wang adalah:


 

SIAPA SAYA?

Nama diberi Ir. Hj. Ezwan Bin Mokhtar, lebih dikenali sebagai IR EZWAN. Personalitinya, merupakan seorang yang berfikiran terbuka, bermotivasi tinggi, mesra, fokus dan rajin berusaha. Di masa lapang gemar membaca bagi menambah pengetahuan. Berniaga sejak tahun 2008 lagi, dengan pengalaman beliau sebagai Jurutera dalam reka bentuk dan pengurusan projek pada ketika mula berniaga.

  saya merupakan seorang Jurutera Profesional yang menjalankan perniagaan sepenuh masa dan merupakan Pengarah kepada 3 buah syarikat. Saya juga mendapat “Certified Advance Law Of Attraction” dari My Global Science Foundation, United Stated Of America.

Saya juga merupakan pengamal Hukum Tarikan sepenuhnya dalam mengubah kehidupan saya 360º DARJAH. Dengan pengetahuan dan kemahiran yang saya ada saya merupakan seorang pakar dalam menarik kejayaan dan impian melalui Hukum Tarikan dan hipnosis kawalan. Teknik ini memberikan keamanan fikiran maksimum dan dapat mengubah minda kepadapemikiran yang lebih positif.

Oleh itu saya berbesar hati membantu sesiapa yang ingin mengubah kehidupan mereka dengan mengamalkan Hukum Tarikan ke tahap yang tertinggi supaya mencapai impian dan matlamat mereka dengan mudah.

PENGIKTIRAFAN DAN PENCAPAIAN

Pengarah kepada 3 buah syarikat
Ezrich Group Sdn Bhd, Perunding AVL Sdn Bhd, RGH Wanluino Sdn Bhd

Jurutera Professional
(Board of Engineers Malaysia)

Pengasas,
Pusat Rawatan Islam RIZQIN dan Produk jenama AURA RIZQIN

Penulis blog, ebook dan buku  (penulis buku “MAGNET IMPIAN DAN KEJAYAAN” terbitan JOOTAWAN BOOKS) 

www.irezwan.com ; www.rahsiahipnosis.com )

Certified Advance Law of Attraction
from MyGlobal Science Foundation, US (www.myglobalsciencesfoundation.org)

 Sijil Pengiktirafan dari MyGlobal Science Foundation, US

ANDA RAGU-RAGU? DAN KURANG YAKIN DENGAN PRODUK HIPNOSIS INI?

SILA LIHAT TESTIMONI HIPNOSIS BERIKUT:

 

Anda masih tidak yakin dengan Hipnosis yang bakal merubah cara pemikiran dan kehidupan anda? Ini jaminan kepada anda yang buat pembelian.

BERAPAKAH PELABURAN ANDA?

Pada awalnya, harga audio hipnosis ini diletakkan agak tinggi dengan mengambil kira banyak faktor terlibat semasa rakaman dibuat.

 Namun begitu, saya menawarkan harga ISTIMEWA

 RM200 sahaja

NANTI DULU,

SAYA TAK NAK JUAL KEPADA DENGAN HARGA RM200 mungkin terlalu mahal bagi anda, Tapi saya ada tawaran ISTIMEWA  khas untuk anda. Tawarannya

 

PAKEJ BERSAMA EBOOK 30 JURUS KEKAYAAN YANG BERNILAI RM80 DENGAN HANYA SATU HARGA ISTIMEWA

SEKARANG BERAPA HARGA UNTUK PAKEJ HIPNOSIS MAGNET WANG INI BERSAMA EBOOK 30 JURUS KEKAYAAN?

PAKEJ HARGA HIPNOSIS MAGNET WANG DAN 30 JURUS KEKAYAAN

RM280 

RM150

RM100 sahaja

(KLIK BUTANG DIBAWAH UNTUK BUAT PEMBELIAN)