Pakej 3: Hipnosis Sales Mastery

ANDA SEORANG PENIAGA ATAU JURUJUAL YANG MENGALAMI MASALAH JUALAN @ SALE?

Rahsia jualan @ sale meningkat hanya dengan teknik hebat ini yang ramai tidak tahu mampu memberikan anda 90% keberkesanan kepada diri anda dalam membuat jualan.

Anda seorang peniaga atau penjual yang sentiasa mengharapkan jualan @ sale untuk mendapatkan keuntungan atau komisen. Sentiasa akan menjadi masalah kepada anda jika produk atau servis anda tidak dapat di jual. berikut mungkin masalah yang sentiasa di alami seorang peniaga atau penjual.

Masalah di atas pasti pernah di alamai oleh setiap peniaga atau penjual. Masalah-masalah ini akan membuatkan anda putus asa atau kecewa dengan diri anda. Apakah yang menyebabkan perkara diatas berlaku? cuba tanya diri anda.

Kembali semula kepada apa yang anda fikirkan? adakah ia positif atau negetif? pemikiran memainkan peranan penting dalam kehidupan anda serta apa yang anda lakukan, setiap yang anda fikirkan adalah doa. maka dengan pemikiran akan mampu menjadikan anda seorang yang luar biasa. Bukan hanya dalam perniagaan atau penjualan malah keseluruhan hidup anda.

Tahukah anda minda boleh di programkan, minda kita mempunyai blueprint yang kita dah setkan dalam minda kita atau dikatakan mind programing bermula dari kita masih kanak-kanak lagi, blueprint ini terhasil dengan apa yang kita lihat, dan dengar di sekeliling kita.

Saya nak bongkarkan kepada anda 3 teknik rahsia yang mampu untuk mengubah blueprint minda anda ketahap yang lebih positif secara tak langsung membantu anda dalam membuat jualan serta mampu menjadikan anda seorang penjual yang hebat.

Anda boleh mengubah situasi di atas dengan mengetahui 3 rahsia dibawah ini

Rahsia No.1

Ia dipanggil sebagai memori selular. Ia adalah memori yang berada di sel di dalam badan. Setiap sel dalam badan kita sebenarnya mempunyai memori tersendiri. Memori ini menyimpan maklumat berkaitan dengan pengalaman masa lalu yang mana boleh jadi positif atau negatif.

Sebab Mengapa Anda Masih Tersangkut dan Tidak Boleh Pergi Jauh dalam membuat jualan

Masalahnya ialah jika sel memutuskan untuk menyimpan memori daripada pengalaman negatif, ia akan mengakibatkan kesan yang tidak diingini yang biasanya menjadi halangan.

Ini adalah sebab mengapa anda masih tersangkut. Jika anda tidak boleh mendapatkan jualan yang banyak (tidak kira berapa susah dan banyak anda berusaha), ia adalah kerana memori anda telah membentuk halangan dalam minda bawah sedar yang menghalang anda untuk membuat jualan dengan banyak.

Apabila ia berlaku, hasilnya adalah perasaan negatif yang mengakibatkan kegagalan dan akan menyebabkan anda mungkin putus asa

Adakah ini yang anda alami ketika membuat jualan?

Adakah anda mula berfikir mungkin ini adalah takdir sedangkan anda boleh mengubah situasi hidup anda menjadi lebih baik?

Baiklah! Berita baik adalah anda BOLEH mendapatkan jualan yang banyak, Dengan izinNya. Dan bukan menyalahkan takdir.

Anda hanya perlu tahu bagaimana untuk format semula memori dalam minda bawah sedar anda, jadi tiada halangan bagi anda untuk menarik jualan yang lebih banyak secara tidak langsung memberikan anda pulangan yang sangat berbaloi

Apabila ini berlaku, jalan untuk menarik impian anda akan terbuka luas.

Jadi, persoalannya adalah Bagaimana nak format semula memori di minda bawah sedar?

Jawapannya mudah sahaja tetapi boleh jadi sangat sukar jika anda tidak tahu formula yang tepat.

Rahsia No.2

Rahsia kedua ini adalah untuk format semula memori selular dalam minda bawah sedar anda.

Untuk memulakannya, anda mesti tahu apakah dia memori. Memori adalah maklumat daripada pengalaman masa lalu yang disimpan. Apabila anda menghadapi halangan dalam kehidupan anda yang berkaitan dengan jualan, memori selular dalam minda bawah sedar anda akan mendapatkan data daripada situasi negatif pada masa lalu.

Barangkali pada suatu ketika dahulu ada situasi yang telah diserap dalam minda anda seperti anda susah nak buat jualan atau anda harga produk terlalu mahal atau pelanggan tidak mampu nak beli dan sebagainya

Mungkin ada banyak lagi situasi yang anda hadapi sebelum ini dan telah direkod oleh memori dalam minda anda yang menghalang anda untuk menarik jualan yang banyak dan memberikan keuntungan yang banyak.

Perkara Ini Mengejutkan Anda

Selalunya ramai orang tidak ingat akan situasi negatif yang datang semula untuk menghantui hidup mereka.

Pada dasarnya, anda perlu ingat bahawa semua ini berlaku pada tahap tidak sedar. Minda bawah sedar tidak boleh berfikir atau membuat keputusan. Ia hanya boleh berhubung dengan persekitaran dan ia bertindak dengan cara tertentu. Yang hairannya adalah pada kebanyakan orang, minda bawah sedar yang mengawal keputusan mereka. Ini bermakna ia berlaku pada tahap tidak sedar. Jika anda mempunyai pengalaman negatif tentang wang pada masa lalu, maka minda bawah sedar anda akan menjauhkan diri anda daripada wang.

Katakanlah anda tahu tentang apa yang berlaku. Mungkin anda masih ingat tentang situasi negatif atau kini anda sedar tentangnya kerana saya telah membuatkan anda berfikir tentangnya.

Ini bukan bermakna masalah yang dapat diatasi. Sebenarnya, timbul pula satu masalah baru iaitu anda perlu memprogram semula minda anda supaya dapat membuang perkara negatif itu.

Dan ini boleh jadi sukar. Selalunya orang lari daripada masalah ini. Ini adalah mengapa kita melihat ramai orang mencuba untuk memanfaatkan Hukum Tarikan, tetapi masih gagal. Mereka mengetahui maklumat itu tetapi mereka tidak tahu akan formula yang membuatkan maklumat itu terlaksana.

Baiklah, saya bersedia berkongsi formula itu dengan anda sekarang.

Rahsia No.3

Rahsia ini adalah yang terpenting kerana ia adalah cara berkesan di mana anda boleh berhubung ke dalam minda bawah sedar dan format semula memori selular. Jadi, anda tidak lagi mempunyai halangan secara tidak sedar yang menghalang anda daripada menarik jualan yang banyak.

Kaedah itu dikenali sebagai HIPNOSIS dan ia telah lama berada di dunia ni sejak beribu tahun dahulu. Ia adalah kaedah yang paling berkesan untuk berkomunikasi dengan minda bawah sedar.

Melalui hipnosis, ia akan membawa anda mencapai tahap minda alpha di mana minda menjadi tenang dan terbuka untuk menerima saranan. Pada tahap alpha ini juga, minda bawah sedar boleh diformat atau diprogram semula.

Ada Satu Lagi Yang Perlu Diketahui

Apabila anda telah format semula minda bawah sedar anda, maka anda telah mengaktifkan daya tarikan luar biasa yang dikenali sebagai Tarikan Rezeki. Apabila ia diaktifkan, semuanya akan berubah.

Bukan sahaja anda boleh mula menarik rezeki, tetapi ia berlaku dengan mudah dan anda boleh mula menarik segala benda yang berkaitan dengan rezeki seperti peluang dan perhubungan dalam perniagaan.

Perkara terbaik tentang rahsia ini adalah semua orang TERMASUK ANDA boleh mengaktifkannya dan mula melihat keberkesanannya.


 

SIAPA SAYA SEBENARNYA?

Nama saya Ir. Hj. Ezwan Bin Mokhtar, lebih dikenali sebagai IR EZWAN. Merupakan seorang Jurutera Profesional yang menjalankan perniagaan sepenuh masa dan merupakan Pengarah kepada 3 buah syarikat. Saya juga mendapat “Certified Advance Law Of Attraction” dari My Global Science Foundation dari United Stated Of America. Saya juga merupakan pengamal Hukum Tarikan sepenuhnya dalam mengubah kehidupan saya 360º DARJAH. 

Saya berminat mengkaji teknik dan rahsia kejayaan yang ada sehinggalah saya menemui teknik hipnosis ini yang amat berkesan bukan sahaja untuk diri saya, malah kepada semua orang. Hipnosis ini juga merupakan ‘turbocharge’ kepada teknik Hukum Tarikan.

Hipnosis ini adalah rahsia saya mendapat pendapatan perniagaan melebihi 7 angka dalam tahun pertamawalaupun baru mula berjinak-jinak dalam perniagaan. Syukur Alhamdulillah… Kini, saya bersedia untuk berkongsi rahsia ini kepada anda semua.

PENGIKTIRAFAN DAN PENCAPAIAN

Pengarah kepada 3 buah syarikat
Ezrich Group Sdn Bhd, Perunding AVL Sdn Bhd, RGH Wanluino Sdn Bhd

Jurutera Professional
(Board of Engineers Malaysia)

Pengasas,
Pusat Rawatan Islam RIZQIN dan Produk jenama AURA RIZQIN

Speaker, Penulis blog, ebook dan buku (www.irezwan.com ; www.rahsiahipnosis.com ; www.iloa.irezwan.com ; www.rahsiatarikan.irezwan.com

Certified Advance Law of Attraction
from MyGlobal Science Foundation, US (www.myglobalsciencesfoundation.org)

 Sijil Pengiktirafan dari MyGlobal Science Foundation, US

Ini Adalah Apa Yang Menarik 

Mereka mungkin tidak sedar yang rahsia ini telah aktif pada diri mereka setelah menggunakannya. Impian dan matlamat mereka datang dengan mudah kepada mereka di mana mereka percaya ia adalah sebahagian daripada hidup mereka.

Jadi sekarang adalah masa untuk anda menjadikannya sebahagian daripada hidup anda.

 

MEMPERKENALKAN

PAKEJ HIPNOSIS SALE MASTERY

Ia adalah dalam bentuk audio yang mudah digunakan (boleh disimpan di komputer, telefon bimbit, mp3 player, I-pod, I-Phone, I-pad dan sebagainya). Audio akan diemailkan kepada anda dan di muat turun terus kedalam telefon pintar atau komputer anda.


 

Apakah dia HIPNOSIS ini?

Hipnosis adalah teknik mind programming dgn menggunakan minda bawah sedar. Minda kita telah diprogram sejak kecil daripada persekitaran termasuklah keluarga, jiran, rakan, saudara-mara dan keadaan sekeliling.

Contoh: ramai orang kata “susah nak kaya”. Ayat ini telah masuk ke dalam minda dan menyebabkan anda tidak nampak bagaimana nak kaya. Jadi, audio hipnosis ini yang mengandungi saranan-saranan positif, direka khas untuk membuang kepercayaan lama yg negatif, dan dimasukkan dengan kepercayaan positif yg baru.

Menurut kajian yang telah terbukti, apabila minda menerima saranan selama 21 hari berturut-turut, ia akan jadi habit (tabiat) baru. Lantas minda mencari jalan untuk mendapatkan seperti apa yg disarankan. Secara automatik, pemikiran dan kepercayaan lama yang negatif dapat dibuang. Jadi, kesannya adalah akan nampak banyak peluang-peluang kekayaan di depan mata dan di sekeliling kita. Dan sudah tentu kita perlu bertindak, barulah ada hasilnya…

Cara penggunaannya mudah sahaja…setiap audio hipnosis perlu didengari setiap hari selama 30 hari berturut-turut. Penerangan secara detail tentang penggunaan hipnosis ini ada disediakan dalam Ebook Panduan Hipnosis.

 

Pakej Hipnosis ini akan melengkapkan hidup anda dan mengubah hidup anda dari seorang yang susah untuk buat jualan akan lebih mudah buat jualan InsyaAllah

(Nota: Perlu diingatkan bahawa semua di atas berlaku dengan izin-Nya.)


 

APA KATA MEREKA YANG SUDAH MENDAPATKAN PAKEJ HIPNOSIS INI?

 

 

Ini Adalah Kebenarannya

Kebenarannya adalah tiada apa akan berlaku jika anda tidak bertindak. Kunci kebebasan bermula apabila anda membuka pintunya!

Jadi, langkah pertama adalah dengan mengambil tindakan dan saya ingin memudahkan hidup anda. Saya pasti yang Audio Hipnosis akan mengubah hidup anda dengan pantas dan mendapat hasil yang banyak melebihi berganda-ganda daripada harga audio ini.

SEBELUM ANDA BUAT PEMBELIAN INI LAGI SATU TAWARAN ISTIMEWA UNTUK ANDA

Pada awalnya, harga audio hipnosis ini diletakkan agak tinggi dengan mengambil kira banyak faktor terlibat semasa rakaman dibuat.

 Namun begitu, saya menawarkan harga ISTIMEWA untuk 100 75 60 orang terawal

HARGA ASAL RM200

TAWARAN HARGA ISTIMEWA

RM70 sahaja

(KLIK PADA BUTANG DIBAWAH UNTUK PEMBELIAN)

Nota : Ini adalah produk digital MP3 dan PDF, akan dihantar melalui email; Jika ada pertanyaan, sila email ke rahsiatarikan@gmail.com