Pakej 2: Hipnosis Yakin Diri & Motivasi Diri

Bagaimana Hidup Anda Boleh Berubah Jika Anda Mempunyai Keyakinan Diri Yang Tinggi?

Ketahui bagaimana anda mampu berkeyakinan 110% tanpa henti dalam masa 21 hari sahaja atau lebih…

Bila anda yakin, anda mampu lakukan apa sahaja dan sudah tentu Kejayaan bersama anda!

Adakah anda tahu tentang komponen paling penting yang menentukan seseorang itu berjaya atau tidak?

Jawapannya adalah Keyakinan Diri.

Sebelum saya tunjukkan kepada anda bagaimana caranya untuk meningkatkan keyakinan diri dalam masa 21 hari, saya ada beberapa persoalan untuk anda…

Jika persoalan di atas bermain dalam fikiran anda? Anda berada di tempat yang betul. Teruskan membaca…

Dah bertahun-tahun saya mempunyai peluang untuk bekerja dengan ramai individu dalam pelbagai bidang termasuk Doktor, CEO Syarikat, Jurutera Profesional, Consultant, Pensyarah, Pegawai Kerajaan dan sebagainya.

Tidak kira apa pun status mereka, berapa banyak pendapatan mereka, atau betapa berjayanya mereka, namun lebih 95% daripada mereka bersusah-payah dengan kekurangan keyakinan diri dalam aspek tertentu dalam hidup mereka.

Bayangkan jika anda dapat lakukan:

 

APAKAH YANG MENGHALANG ANDA

Fikirkan semua benda yang belum lagi anda lakukan. Apabila anda fikir tentang benda itu, tanya pada diri anda, “Apakah yang menghalang saya daripada melakukannya?” Nampaknya di sini… faktor utama adalah YAKIN DIRI.

Anda mungkin sudah tahu bahawa orang berjaya yang mempunyai tahap keyakinan yang tinggi, sememangnya mereka tidak boleh berhenti terhadap apa yang mereka lakukan.

Adakah anda pernah lihat seseorang berjumpa dengan orang yang tidak dikenali, berunding suatu perniagaan dengannya, mulakan perniagaan baru, memberi ucapan kepada orang ramai? Adakah anda berfikir sebegini, “Saya rasa boleh buat, tapi tak cukup yakin…”

Keraguan, ketakutan dan kurang keyakinan diri boleh menjauhkan anda daripada mencapai matlamat anda. Namun bila anda mempunyai Keyakinan Diri Tanpa Henti, secara semulajadi anda sedar yang anda boleh selesaikan setiap masalah dan mengatasi sebarang halangan dalam mencapai impian anda.

Memperkenalkan….

AUDIO HIPNOSIS YAKIN

Ia adalah dalam bentuk audio yang mudah digunakan (boleh disimpan di komputer, telefon bimbit, mp3 player, I-pod, I-Phone, I-pad dan sebagainya). Audio akan diemailkan kepada anda dan di muat turun terus kedalam telefon pintar atau komputer anda.

Fakta yang benar adalah apabila anda mempunyai Keyakinan Diri Tanpa Henti, seluruh dunia anda akan berubah. Anda akan mengembangkan kuasa dalaman untuk mengawal hidup anda dalam setiap situasi.

Apabila anda programkan minda bawah sedar anda dengan kepercayaan yang kukuh dalam diri anda…tiada apa yang mustahil bagi anda. Anda akan mengambil tindakan yang pantas dan tidak akan putus asa sehingga anda mencapai impian anda.

Kesan program ini sangat pantas. Anda tidak pernah rasa tahap keyakinan sebegini yang terus aktif dalam diri anda.

 

Bolehkah Anda Menaikkan Keyakinan Diri Anda Dalam Masa 21 Hari?

Anda mungkin bertanya pada diri anda soalan di atas. Jawapannya adalah…sudah tentu boleh! Salah satu kepercayaan yang salah yang kita ada iaitu “ia mengambil masa yang panjang untuk berubah”. Kepercayaan ini berasaskan teori yang mana kita mengambil masa yang lama untuk mengubah kepercayaan dan tabiat sekarang, jadi ia mesti mengambil masa yang lama untuk mengubahnya. Itu adalah tidak benar.

Ini adalah kerana minda bawah sedar anda tidak memahami tentang masa. Masa adalah suatu konsep. Kita yang mengurusnya. Bagi minda bawah sedar, masa itu tidak wujud. Segalanya berlaku SEKARANG.

Ini adalah sebab mengapa saya tahu bahawa anda boleh meningkatkan tahap keyakinan anda dalam masa 21 Hari atau kurang. Menurut kajian, apabila minda diberi saranan secara konsisten selama 21 hari berturut-turut, maka ia akan menjadi tabiat(habit) kekal. Proses atau perubahan ini terus berlaku ke dalam minda bawah sedar anda. Minda bawah sedar anda akan bertindak SERTA MERTA!

 

Saya Boleh Bantu Anda Kerana…

Saya dah membantu ramai orang dengan menggunakan bebarapa Pakej Hipnosis seperti di laman http://www.RahsiaHipnosis.com

Saya adalah seorang Usahawan dan Law of Attraction Practitioner yang telah menggunakan Hipnosis dan Hukum Tarikan, http://www.RahsiaTarikan.com  dalam kehidupan saya yang telah mengubah kehidupan saya daripada biasa-biasa kepada luar biasa.

Keyakinan Diri Tanpa Henti adalah Kunci Kebahagiaan

Mempunyai keyakinan diri tanpa henti bermakna menjadi lebih hebat dan menjadikan keadaan minda untuk menarik lebih kejayaan dalam setiap perkara yang anda lakukan.

Anda boleh buat semua ini! Tambahan pula, anda akan nampak peningkatan yang dramatik dalam masa 21 hari. Dan…jika anda menggunakan Hipnosis ini sampai bila-bila, dah tentu tahap keyakinan anda akan terus meningkat!

NANTI DULU…

Saya ingin anda tahu tentang satu lagi audio hebat yang telah direkabentuk khas untuk menggandakan impak positif dan merupakan pelengkap kepada Audio Hipnosis – Yakin Diri Tanpa Henti.

Audio yang saya maksudkan adalah

AUDIO HIPNOSIS MOTIVASI DIRI

Ia adalah dalam bentuk audio yang mudah digunakan (boleh disimpan di komputer, telefon bimbit, mp3 player, I-pod, I-Phone, I-pad dan sebagainya). Audio akan diemailkan kepada anda dan di muat turun terus kedalam telefon pintar atau komputer anda.

Audio Hipnosis Motivasi Diri ini di pakejkan bersama Audio Hipnosis Yakin Diri untuk memberikan impak yang lebih berpanjangan keatas keyakinan dan motivasi diri anda..

Peroleh peningkatan tahap motivasi diri anda dan menjadikannya aktif secara semulajadi dalam diri anda.

 

Jika anda bersusah-payah untuk mencari motivasi tetapi anda ingin menjadikan motivasi diri kekal dalam diri anda, aktif dalam diri tanpa bersusah-payah, maka audio Hipnosis Motivasi Diri ini boleh membantu anda. Audio ini akan membantu anda untuk:

 

Apabila anda memperoleh cara pemikiran ini dan mendapat kebolehan motivasi dalam diri anda, maka anda akan dapat banyak manfaat, anda akan berhenti daripada berlengah-lengah dan sudah tentu anda lebih mudah berjaya dalam setiap aspek hidup anda!

 

DENGAN KEDUA-DUA AUDIO HIPNOSIS DIATAS YANG DI LETAKKAN DALAM SATU PAKEJ YANG INSYAALLAH AKAN MEMBERIKAN IMPAK YANG HEBAT DALAM KEHIDUPAN ANDA. PERKENALKAN PAKEJ LENGKAP:

PAKEJ HIPNOSIS YAKIN MOTIVASI DIRI

Dalam pakej ini akan di sertakan perkara berikut:

  1. Audio Hipnosis Yakin Diri
  2. Audio Hipnosis Motovasi Diri
  3. Panduan Hipnosis

 


 

SIAPA SAYA SEBENARNYA?

Nama saya Ir. Hj. Ezwan Bin Mokhtar, lebih dikenali sebagai IR EZWAN. Merupakan seorang Jurutera Profesional yang menjalankan perniagaan sepenuh masa dan merupakan Pengarah kepada 3 buah syarikat. Saya juga mendapat “Certified Advance Law Of Attraction” dari My Global Science Foundation dari United Stated Of America. Saya juga merupakan pengamal Hukum Tarikan sepenuhnya dalam mengubah kehidupan saya 360º DARJAH. 

Saya berminat mengkaji teknik dan rahsia kejayaan yang ada sehinggalah saya menemui teknik hipnosis ini yang amat berkesan bukan sahaja untuk diri saya, malah kepada semua orang. Hipnosis ini juga merupakan ‘turbocharge’ kepada teknik Hukum Tarikan.

Hipnosis ini adalah rahsia saya mendapat pendapatan perniagaan melebihi 7 angka dalam tahun pertamawalaupun baru mula berjinak-jinak dalam perniagaan. Syukur Alhamdulillah… Kini, saya bersedia untuk berkongsi rahsia ini kepada anda semua.

PENGIKTIRAFAN DAN PENCAPAIAN

Pengarah kepada 3 buah syarikat
Ezrich Group Sdn Bhd, Perunding AVL Sdn Bhd, RGH Wanluino Sdn Bhd

Jurutera Professional
(Board of Engineers Malaysia)

Pengasas,
Pusat Rawatan Islam RIZQIN dan Produk jenama AURA RIZQIN

Speaker, Penulis blog, ebook dan buku (www.irezwan.com ; www.rahsiahipnosis.com ; www.iloa.irezwan.com ; www.rahsiatarikan.irezwan.com

Certified Advance Law of Attraction
from MyGlobal Science Foundation, US (www.myglobalsciencesfoundation.org)

 Sijil Pengiktirafan dari MyGlobal Science Foundation, US

Alhamdulillah dengan kepakaran yang saya ada insyaAllah dapat membantu anda dalam memberikan kehidupan yang lebih bermakna kepada diri anda. Ingin dapatkan Pakej Hipnosis ini?

Jadi, berapa banyak pelaburan anda untuk Pakej ini :

Audio Hipnosis Yakin Diri + Motivasi Diri 

Peluang sebegini cuma datang sekali sahaja, saya pasti anda akan mendapat pulangan berganda…

Dengan harga istimewa…

RM 200

RM 100 sahaja

DAPATKAN SEKARANG!!!

 

KLIK UNTUK KEMBALI KEATAS