PAKEJ 1: Hipnosis Tarikan Rezeki dan Wang

RAHSIA TARIKAN REZEKI DAN KEKAYAAN DENGAN TEKNIK AJAIB, MUDAH DAN BERKESAN…NAK CUBA?

Ini adalah kaedah paling mudah yang harus anda ketahui. Ia juga merupakan ‘turbocharge’ dalam menarik impian dan matlamat anda tercapai.

Sahabat yang dihormati sekalian,

Adakah anda rasa hairan mengapa orang kaya dan berjaya mendapat banyak peluang sedangkan anda bekerja keras, terpaksa bayar bil dan masih tidak berjaya walaupun telah mencuba?

Barangkali anda pernah berfikir bahawa rezeki dan kekayaan hanya untuk orang tertentu sahaja. Mungkin anda pernah berkata begini.. ‘Mungkin itu rezeki dia atau “dah takdir…”

Sebelum kita pergi lebih jauh, saya mahu anda berada di tempat yang betul kerana saya tidak mahu membuang masa anda.

Apa yang saya ingin kongsikan kepada anda di sini adalah RAHSIA yang anda mungkin belum tahu tentang menarik impian dan matlamat anda.

Ia amatlah mudah.

Dengan itu, jika itulah yang anda mahukan dan itulah yang memberi anda kehidupan yang diimpikan, maka perhatikan betul-betul tentang rahsia ini kerana ia membuka jalan ke arah kesenangan dan kekayaan.

Rahsia ini bukan hanya teori semata-mata atau mitos. Ia telah diuji dan terbukti yang akan menghasilkan apa yang anda bayangkan.

Anda mungkin seperti berikut sebelum ini…

Anda boleh mengubah situasi di atas dengan mengetahui 3 rahsia dibawah ini

Rahsia No.1

Ia dipanggil sebagai memori selular. Ia adalah memori yang berada di sel di dalam badan. Setiap sel dalam badan kita sebenarnya mempunyai memori tersendiri. Memori ini menyimpan maklumat berkaitan dengan pengalaman masa lalu yang mana boleh jadi positif atau negatif.

Sebab Mengapa Anda Masih Tersangkut dan Tidak Boleh Pergi Jauh

Masalahnya ialah jika sel memutuskan untuk menyimpan memori daripada pengalaman negatif, ia akan mengakibatkan kesan yang tidak diingini yang biasanya menjadi halangan.

Ini adalah sebab mengapa anda masih tersangkut. Jika anda tidak boleh mendapatkan wang lebih (tidak kira berapa susah dan banyak anda berusaha), ia adalah kerana memori anda telah membentuk halangan dalam minda bawah sedar yang menghalang anda untuk menarik rezeki dan kekayaan.

Apabila ia berlaku, hasilnya adalah perasaan negatif yang mengakibatkan kegagalan.

Adakah ini yang anda alami ketika mencari peluang dan kekayaan?

Adakah anda mula berfikir mungkin ini adalah takdir sedangkan anda boleh mengubah situasi hidup anda menjadi lebih baik?

Baiklah! Berita baik adalah anda BOLEH mendapatkan wang yang banyak, Dengan izinNya. Dan bukan menyalahkan takdir.

Anda hanya perlu tahu bagaimana untuk format semula memori dalam minda bawah sedar anda, jadi tiada halangan bagi anda untuk menarik wang dan kekayaan.

Apabila ini berlaku, jalan untuk menarik impian anda akan terbuka luas.

Jadi, persoalannya adalah Bagaimana nak format semula memori di minda bawah sedar?

Jawapannya mudah sahaja tetapi boleh jadi sangat sukar jika anda tidak tahu formula yang tepat.

Rahsia No.2

Rahsia kedua ini adalah untuk format semula memori selular dalam minda bawah sedar anda.

Untuk memulakannya, anda mesti tahu apakah dia memori. Memori adalah maklumat daripada pengalaman masa lalu yang disimpan. Apabila anda menghadapi halangan dalam kehidupan anda yang berkaitan dengan wang, memori selular dalam minda bawah sedar anda akan mendapatkan data daripada situasi negatif pada masa lalu.

Barangkali pada suatu ketika dahulu ada situasi yang telah diserap dalam minda anda seperti anda tidak boleh jadi kaya atau anda miskin atau wang adalah sumber kejahatan dan lain-lain lagi.

Mungkin ada banyak lagi situasi yang anda hadapi sebelum ini dan telah direkod oleh memori dalam minda anda yang menghalang anda untuk menarik wang dan kekayaan.

Perkara Ini Mengejutkan Anda

Selalunya ramai orang tidak ingat akan situasi negatif yang datang semula untuk menghantui hidup mereka.

Pada dasarnya, anda perlu ingat bahawa semua ini berlaku pada tahap tidak sedar. Minda bawah sedar tidak boleh berfikir atau membuat keputusan. Ia hanya boleh berhubung dengan persekitaran dan ia bertindak dengan cara tertentu. Yang hairannya adalah pada kebanyakan orang, minda bawah sedar yang mengawal keputusan mereka. Ini bermakna ia berlaku pada tahap tidak sedar. Jika anda mempunyai pengalaman negatif tentang wang pada masa lalu, maka minda bawah sedar anda akan menjauhkan diri anda daripada wang.

Katakanlah anda tahu tentang apa yang berlaku. Mungkin anda masih ingat tentang situasi negatif atau kini anda sedar tentangnya kerana saya telah membuatkan anda berfikir tentangnya.

Ini bukan bermakna masalah yang dapat diatasi. Sebenarnya, timbul pula satu masalah baru iaitu anda perlu memprogram semula minda anda supaya dapat membuang perkara negatif itu.

Dan ini boleh jadi sukar. Selalunya orang lari daripada masalah ini. Ini adalah mengapa kita melihat ramai orang mencuba untuk memanfaatkan Hukum Tarikan, tetapi masih gagal. Mereka mengetahui maklumat itu tetapi mereka tidak tahu akan formula yang membuatkan maklumat itu terlaksana.

Baiklah, saya bersedia berkongsi formula itu dengan anda sekarang.

Rahsia No.3

Rahsia ini adalah yang terpenting kerana ia adalah cara berkesan di mana anda boleh berhubung ke dalam minda bawah sedar dan format semula memori selular. Jadi, anda tidak lagi mempunyai halangan secara tidak sedar yang menghalang anda daripada menarik kekayaan.

Kaedah itu dikenali sebagai HIPNOSIS dan ia telah lama berada di dunia ni sejak beribu tahun dahulu. Ia adalah kaedah yang paling berkesan untuk berkomunikasi dengan minda bawah sedar.

Melalui hipnosis, ia akan membawa anda mencapai tahap minda alpha di mana minda menjadi tenang dan terbuka untuk menerima saranan. Pada tahap alpha ini juga, minda bawah sedar boleh diformat atau diprogram semula.

Ada Satu Lagi Yang Perlu Diketahui

Apabila anda telah format semula minda bawah sedar anda, maka anda telah mengaktifkan daya tarikan luar biasa yang dikenali sebagai Tarikan Rezeki. Apabila ia diaktifkan, semuanya akan berubah.

Bukan sahaja anda boleh mula menarik rezeki, tetapi ia berlaku dengan mudah dan anda boleh mula menarik segala benda yang berkaitan dengan rezeki seperti peluang dan perhubungan dalam perniagaan.

Perkara terbaik tentang rahsia ini adalah semua orang TERMASUK ANDA boleh mengaktifkannya dan mula melihat keberkesanannya.


 

SIAPA SAYA SEBENARNYA?

Nama saya Ir. Hj. Ezwan Bin Mokhtar, lebih dikenali sebagai IR EZWAN. Merupakan seorang Jurutera Profesional yang menjalankan perniagaan sepenuh masa dan merupakan Pengarah kepada 3 buah syarikat. Saya juga mendapat “Certified Advance Law Of Attraction” dari My Global Science Foundation dari United Stated Of America. Saya juga merupakan pengamal Hukum Tarikan sepenuhnya dalam mengubah kehidupan saya 360º DARJAH. 

Saya berminat mengkaji teknik dan rahsia kejayaan yang ada sehinggalah saya menemui teknik hipnosis ini yang amat berkesan bukan sahaja untuk diri saya, malah kepada semua orang. Hipnosis ini juga merupakan ‘turbocharge’ kepada teknik Hukum Tarikan.

Hipnosis ini adalah rahsia saya mendapat pendapatan perniagaan melebihi 7 angka dalam tahun pertamawalaupun baru mula berjinak-jinak dalam perniagaan. Syukur Alhamdulillah… Kini, saya bersedia untuk berkongsi rahsia ini kepada anda semua.

PENGIKTIRAFAN DAN PENCAPAIAN

Pengarah kepada 3 buah syarikat
Ezrich Group Sdn Bhd, Perunding AVL Sdn Bhd, RGH Wanluino Sdn Bhd

Jurutera Professional
(Board of Engineers Malaysia)

Pengasas,
Pusat Rawatan Islam RIZQIN dan Produk jenama AURA RIZQIN

Speaker, Penulis blog, ebook dan buku (www.irezwan.com ; www.rahsiahipnosis.com ; www.iloa.irezwan.com ; www.rahsiatarikan.irezwan.com

Certified Advance Law of Attraction
from MyGlobal Science Foundation, US (www.myglobalsciencesfoundation.org)

 Sijil Pengiktirafan dari MyGlobal Science Foundation, US

Ini Adalah Apa Yang Menarik

Mereka mungkin tidak sedar yang rahsia ini telah aktif pada diri mereka setelah menggunakannya. Impian dan matlamat mereka datang dengan mudah kepada mereka di mana mereka percaya ia adalah sebahagian daripada hidup mereka.

Jadi sekarang adalah masa untuk anda menjadikannya sebahagian daripada hidup anda

MEMPERKENALKAN

PAKEJ AUDIO HIPNOSIS TARIKAN REZEKI DAN WANG

Ia adalah dalam bentuk audio yang mudah digunakan (boleh disimpan di komputer, telefon bimbit, mp3 player, I-pod, I-Phone, I-pad dan sebagainya). Audio akan diemailkan kepada anda dan di muat turun terus kedalam telefon pintar atau komputer anda.

Pakej Hipnosis ini akan melengkapkan hidup anda dan mengubah hidup anda daripada seorang yang bersusah-payah  untuk mendapatkan rezeki kepada seorang yang menariknya secara automatik.

(Nota: Perlu diingatkan bahawa semua di atas berlaku dengan izin-Nya.)


 

APA KATA MEREKA YANG SUDAH MENDAPATKAN PAKEJ HIPNOSIS INI?

 

Ini Adalah Kebenarannya

Kebenarannya adalah tiada apa akan berlaku jika anda tidak bertindak. Kunci kebebasan bermula apabila anda membuka pintunya!

Jadi, langkah pertama adalah dengan mengambil tindakan dan saya ingin memudahkan hidup anda. Saya pasti yang Audio Hipnosis akan mengubah hidup anda dengan pantas dan mendapat hasil yang banyak melebihi berganda-ganda daripada harga audio ini.

APA YANG TERDAPAT DALAM PAKEJ INI?

Nota : Ini adalah produk digital MP3 dan PDF, akan dihantar melalui email; Jika ada pertanyaan, sila email ke rahsiatarikan@gmail.com


 

AUDIO HIPNOSIS TARIKAN REZEKI

(BERNILAI RM80)

Audio hipnosis ini bernilai RM80 yang mempunyai saranan yang positif mengenai rezeki yang akan di programkan kedalam minda anda untuk membantu anda lebih positif mengenai kerezekian dalam kehidupan anda.


 

AUDIO HIPNOSIS TARIKAN WANG

(BERNILAI RM80)

Audio hipnosis ini bernilai RM80 yang mempunyai saranan yang positif mengenai kewangan yang akan di programkan kedalam minda anda untuk membantu anda lebih positif mengenai kewangan dalam kehidupan anda.


 

AUDIO SUBLIMINAL

(BERNILAI RM80)

Audio Subliminal ini bernilai RM60, Meruapakan audio yang sesuai untuk anda gunakan semasa anda sedang melakukan pekerjaan seperti memandu, menaip dan lain-lain. Audio ini dapat memberikan anda ketenangan dan secara tidak langsung membantu anda mudah mendapatkan idea serta membentuk pemikiran yang positif


 

EBOOK PANDUAN HIPNOSIS

(BERNILAI RM20)

Ebook panduan Hipnosis yang bernilai RM20 yang akan menerangkan secara keseluruhan cara untuk anda menggunakan Audio Hipnosis dalam pakej ini.


 

EBOOK 20 AMALAN PEMBUKA REZEKI

(BERNILAI RM50)

Ebook 20 Amalan Pembuka Rezeki bernilai RM50 ini akan memberikan anda ilmu-ilmu yang ampuh untuk anda amalkan, insyaAllah anda akan dapat rezeki yang tidak disangka-sangka dari Allah.


 

EBOOK RAHSIA MINDA WANG

(BERNILAI RM50)

Ebook Rahsia Minda Wang yang bernilai RM50 ini akan membongkarkan bagaimana minda dapat menarik wang kepada anda dengan mudah. Rahsia ini merupakan rahsia yang luarbiasa yang sukar untuk anda dapat di mana-mana.

 

Pakej Hipnosis Tarikan Rezeki & Wang ini mengandungi 6 produk dalam 1 pakej yang bernilai RM340. Harga Istimewa dalam pakej ini yang hanya berharga RM150 anda jimat sebanyak RM190.


 

DAPATKAN PAKEJ HIPNOSIS INI SEKARANG KERANA HARGA MUNGKIN AKAN DINAIKKAN PADA BILA-BILA MASA SAHAJA

HARGA ASAL PAKEJ INI RM340

TAWARAN HARGA ISTIMEWA

RM150 sahaja

(anda jimat RM190)

Masukkan KOD KUPON DISKAUN : HIP190

(KLIK PADA BUTANG DIBAWAH UNTUK PEMBELIAN)

Nota : Ini adalah produk digital MP3 dan PDF, akan dihantar melalui email; Jika ada pertanyaan, sila email ke rahsiatarikan@gmail.com