Laman Tempahan Audio Hipnosis – Yakin Diri

Tahniah! Kerana anda mengambil keputusan untuk memiliki rahsia yang akan mengubah hidup anda...Sebelum itu, anda perlu lihat TAWARAN ISTIMEWA di bawah...

Saya ingin anda tahu tentang satu lagi audio hebat yang telah direkabentuk khas untuk menggandakan impak positif dan merupakan pelengkap kepada Audio Hipnosis – Yakin Diri Tanpa Henti.

Audio yang saya maksudkan adalah....

AUDIO HIPNOSIS - MOTIVASI DIRI


 (Dalam format mp3, versi download sahaja)


     

Peroleh peningkatan tahap motivasi diri anda dan menjadikannya aktif secara semulajadi dalam diri anda.

  • Adakah anda bertungkus-lumus atau bersusah payah untuk memotivasikan diri anda untuk melakukan sesuatu?
  • Adakah anda pernah mulakan suatu projek atau tugasan penuh dengan energi dan motivasi, atau merasa bosan, kecewa dan tidak fokus?
  • Adakah anda kurang motivasi dan menghalang anda daripada mencapai kejayaan?

 

Jika anda bersusah-payah untuk mencari motivasi tetapi anda ingin menjadikan motivasi diri kekal dalam diri anda, aktif dalam diri tanpa bersusah-payah, maka audio Hipnosis Motivasi Diri ini boleh membantu anda. Audio ini akan membantu anda untuk:

  • Mengubah cara anda melihat motivasi. Seluruh etika anda akan berubah. Dulu anda melihat motivasi sebagai suatu yang kurang baik, selepas ini anda akan rasa kebaikannya. Ia akan membentuk kepercayaan yang padu dalam diri anda apabila anda meletakkan minda terhadapnya. Anda akan rasa lebih seronok dan bersemangat untuk bekerja, tidak seperti dahulu!

  • Kekal motivasi setiap masa! Anda akan sentiasa meletakkan matlamat dalam minda anda, terutamanya hasil yang anda mahukan dan kelebihan dalam mencapai kejayaan. Letakkan kejayaan dalam minda anda dan berfikir tentang semua aspek positif dalam mengambil tindakan dan menyiapkan apa yang anda telah mulakan dengan bertenaga. Ia membuatkan anda lebih fokus kepada usaha anda dan mengekalkan motivasi dalam diri. Oleh sebab ini, anda akan jadi lebih BERJAYA!

  • Menjadi lebih disiplin. Jika sebelum ini anda merasa bosan ketika bertindak, selepas ini anda akan dapat kekalkan tahap motivasi  ketika melaksanakan tugas anda. Ini akan memberhentikan anda daripada sikap berlengah-lengah dan daripada gangguan lain. Dengan ini, anda akan tahu di mana anda mula, anda akan habiskan!

 

  • Memperoleh sikap tanggungjawab atas setiap perkara yang anda lakukan. Anda akan mula sedar bahawa anda bertanggungjawab dalam tindakan anda dan boleh mengawal tindakan tersebut. Sikap tanggungjawab ini akan memberi tahap motivasi yang konsisten dan terus menggerakkan anda untuk melaksanakan tugasan yang diberi.

 

Apabila anda memperoleh cara pemikiran ini dan mendapat kebolehan motivasi dalam diri anda, maka anda akan dapat banyak manfaat, anda akan berhenti daripada berlengah-lengah dan sudah tentu anda lebih mudah berjaya dalam setiap aspek hidup anda!
Jadi, berapa banyak pelaburan anda untuk Pakej Upgrade :

Audio Hipnosis Yakin Diri + Motivasi Diri ?+
Peluang sebegini cuma datang sekali sahaja, saya pasti anda akan mendapat pulangan berganda...


Dengan harga istimewa…

RM 200

RM 150

RM 100 sahaja
 Tawaran TERHAD untuk tempahan Pakej sahaja, setiap tempahan akan diberi BONUS berikut :

  1.  Ebook bernilai  RM60 bertajuk – “The UltimateSecrets of Total SelfConfidence”

  2.  
Ebook bernilai  RM50 bertajuk – “365Steps to selfconfidence”


Bonus ini hanya untuk seketika waktu sahaja dan akan ditarik bila-bila masa.Atau anda ingin melepaskan peluang ini selamanya, bermakna anda TIDAK berminat untuk memiliki Audio Hipnosis- Motivasi Diri dan hanya ingin memiliki Audio Hipnosis - Yakin Diri sahaja… Sila klik di bawah:

 


Pesanan Audio Hipnosis Yakin Diri Sahaja (RM60)